Mr R.M. Vessies

Advocaat & Partner

Ronald Vessies is afgestudeerd in Nederlands recht en sinds 1989 advocaat. In de periode van 1989 tot 1998 was hij werkzaam op een kantoor in het arrondissement Amsterdam in de algemene praktijk. Sinds 1998 is hij partner bij Willemse & van Poorten advocaten.

Hij is Scheidingsmediator en lid van de specialistenvereniging Familierecht Advocaten Scheidingbemiddelaars. Tevens is hij lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten.

Zijn specialisatie is het personen- en familierecht (echtscheiding,  verdeling (ondernemings)vermogen,  huwelijksgoederengemeenschap, verdeling/verrekening (onderneming) op grond van huwelijkse voorwaarden (verrekenbedingen),   partneralimentatie, kinderalimentatie, verdeling opvoeding- en verzorgingstaken, ouderlijk gezag, onder toezichtstellingen, uit huis plaatsingen.

Ronald  heeft daarnaast in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden, zowel als adviseur als in geschillen, en is een doorgewinterde procesadvocaat.

Hij is adviseur en procesadvocaat van tientallen ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en in die hoedanigheid heeft hij kennis van en ervaring met het vennootschap- en ondernemingsrecht, het verbintenissenrecht (contracten), het arbeidsrecht (arbeidsovereenkomsten, ontslag- en ontbindingsprocedures) en incasso’s.

Als gevolg van zijn specialisatie op het terrein van het personen- en familierecht en jarenlange betrokkenheid bij diverse ondernemers heeft hij veel ervaring ontwikkeld op het terrein van echtscheiding- , verdeling-/verrekening (huwelijkse voorwaarden) en alimentatiekwesties waarbij zelfstandig ondernemers en DGA’s betrokken zijn.

Hulp nodig?

Schakel onze specialisten in