Willemse & Van Poorten Advocaten, sinds 1947 gevestigd aan de Tempeliersstraat 19 in Haarlem is een advocatenkantoor met een lange historie en traditie en met een sterk fundament in de Haarlemse regio.

Ervaren advocaten die voor u klaarstaan

Vijf hoog gekwalificeerde advocaten met een gespecialiseerde opleiding
slider1

Naast de vele ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, behoren ook (zorg)instellingen en particulieren tot de cliëntenkring.
Bij het kantoor zijn vijf hoog gekwalificeerde advocaten werkzaam die ieder voor zich een specialistenopleiding hebben gevolgd. Zij worden in hun werk ondersteund door twee administratief medewerkers voor de faillissements- en schuldsaneringspraktijk en door 4 secretaresses.

De kantoororganisatie en de praktijkvoering worden regelmatig op basis van vastgestelde kwaliteitsnormen door middel van externe audits gecontroleerd.

Wij adviseren en ondersteunen met specialistische kennis, persoonlijke betrokkenheid en commercieel inlevingsvermogen, pragmatisch, snel, efficiënt en oplossingsgericht, waardoor een kwalitatief hoogwaardige, persoonlijke en toch betaalbare dienstverlening kan worden aangeboden. Binnen onze website vindt u meer informatie over de praktijkgebieden waarbinnen wij u van dienst kunnen zijn.

Willemse & Van Poorten Advocaten maakt deel uit van EuroJuris, een actief economisch samenwerkingsverband van Europese advocatenkantoren, waardoor wij onze cliënten ook bij juridische problemen in het buitenland van dienst kunnen zijn.

slider2